One man with courage is a majority.

Wonder is the beginning of wisdom

Saturday, October 13, 2018

Pledoarie pentru stiinta si tehnologie. Prin Joc


Educatia pentru societatea viitorului este o tema din ce in ce mai complexa, in sarcina institutiilor de invatamant dar si a parintilor. Educatia trebuie sa acopere din ce in ce mai multe teme si domenii intr-o lume mereu in schimbare si evolutie.

De aceea noi credem ca e foarte important ca pe langa abilitati artistice, de comunicare, de empatie si spiritul de echipa, copiii sa dobandeasca si o intelegere practica asupra lumii din jur.

Stiinta si tehnologia pot fi prezentate celor mici prin joc si interactiune, mentinandu-le astfel curiozitatea si interesul si ajutandu-i sa dobandeasca o atitudine pozitiva fata de acest tip de cunoastere.

Va invitam sa realizam impreuna o jucarie de lemn cu laser-cutter-ul.


Esti inventiv, iti plac materialele naturale, tehnologia ?
Vrei sa introduci copilul tau in lumea ingineriei dar acasa nu ai spatiul si mijloacele necesare ?

Va invitam la atelierul “Mesterel face jucarii” unde cei mici vor imbina jocul cu descoperirea noilor tehnologii si a practicii si vor participa activ la: 


  • conceperea unui joc tangram din lemn
  • realizarea jocului prin taiere cu laserul
  • finisarea si personalizarea propriul joc cu care vor pleca acasa.

Varsta recomandata 6 ani+. Pentru un timp de calitate petrecut in familie, parintii sunt sustinuti sa se alature, mai ales copiilor mai mici de 6 ani.

Participarea este libera. Donatiile sunt incurajate.


Intreaga experienta se va desfasura intr-un spatiu plin de spirit ingineresc si creativ, dotat cu diverse unelte si masini de ultima tehnologie.

Locatia Evenimentului : Hackerspace Iasi - Str. Sfantul Andrei, nr 17

Numarul de locuri este limitat, pentru a va asigura unul, sau mai multe, va rugam sa folositi formularul de inregistrarehttps://goo.gl/forms/2Ucjgab6TZcxVwUB3


Va asteptam cu drag, entuziasm si ceai/limonada


Eveniment Facebook aici

No comments:

Post a Comment